Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Utrecht |  Daniëlle Vermeulen

Daniëlle Vermeulen

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Daniëlle Vermeulen en ik help je graag verder. Als je je mailadres en telefoonnummer invult, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op, meestal binnen 24 uur. Dan kunnen we samen kijken of ik je verder kan helpen.

Kennis maken met Daniëlle?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik ben beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Ik spreek graag met je af in mijn praktijkruimte in Utrecht en we kunnen ook, in overleg, op een andere locatie afspreken.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 75,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met bijvoorbeeld angsten, somberheidsklachten of burn-out. Ruime ervaring in het werken met diverse klachten. Ik werk in mijn eigen praktijk veel met angst, depressie, burn-out, stress, zelfvertrouwen, faalangst, perfectionisme en persoonlijke ontwikkeling. Ik help je graag om je weer goed in je vel te voelen, maar ook om net dat stapje extra te zetten en jezelf verder te ontwikkelen. Ik werk onder andere met cognitieve gedragstherapie, ACT, en geef mindfulnesstraining, ontspanningstraining en werk veel met positieve psychologie. Soms gebruik ik sport en bewegen als tool binnen mijn trajecten, maar alleen als jij dat ziet zitten. Ik ben ook geaccrediteerd als sportpsycholoog en geef mentale training om sporters nog beter te laten presteren, individueel en in teamverband. Ook kan ik je helpen om op je werk goed te functioneren en/of beter te presteren. Ik heb een Master Klinische & Gezondheidspsychologie, Master Sport & Prestatiepsychologie en een post-academische opleiding tot Praktijksportpsycholoog. Ik heb erkenningen als PSYCHOLOOG NIP en SPORTPSYCHOLOOG VSPN.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd