Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Utrecht |  Jorieke van der Willik

Jorieke van der Willik

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Jorieke van der Willik en ik help je graag verder. Wanneer je je telefoonnummer en e-mailadres achterlaat, neem ik binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Mocht ik je niet kunnen bereiken, dan zal ik een voicemailbericht achterlaten en/of een e-mail sturen, om een afspraak te maken voor een gratis telefonische kennismaking.

Kennis maken met Jorieke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

In Utrecht heb ik mijn eigen praktijkruimte (kaap hoorndreef 12e) wat goed te bereiken is met het OV en waar je gratis kunt parkeren. Mocht je liever op een andere plek afspreken (in je eigen woonplaats) dan kan dat natuurlijk ook in overleg. Momenteel ben ik op de dinsdag/donderdag avonden beschikbaar in Amsterdam Amstel. Wanneer het lastig is (of te ver) om fysiek naar een afspraak te komen is er ook de mogelijkheid voor online-sessies. Ik ben flexibel in mijn beschikbaarheid; vroege ochtendafspraken (voor bijvoorbeeld je werk), avonduren, maandag/dinsdag en vrijdag (de gehele dag) en de weekenden behoren tot de mogelijkheden.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? Dan kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 90,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder met klachten rond ADHD, Autisme, omgaan met chronische pijn of hypochondrie maar ook met meer acute klachten als somberheid, burn-out en angsten of overmatig piekeren (paniek). Tot slot help ik ook graag studenten die zijn vastgelopen in hun studie /schrijven van thesis (langstudeerders). Tijdens mijn bachelor psychologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen deed ik o.a. ervaring op in het begeleiden van mensen met ADHD en autisme. Omdat ik ook gefascineerd was geraakt door de interactie van je gedachten/ gevoelens en je lichamelijke gesteldheid, heb ik de twee-jarige master Medische psychologie in Tilburg gevolgd. Ik deed werkervaring op bij het St. Anna ziekenhuis te Geldrop met een zeer diverse patienten populatie. Na mijn master kreeg ik de mogelijkheid om me te verdiepen in het geven en opzetten van een sociale vaardigheidstraining waarbij mensen zich assertiever leren opstellen. Ook volgde ik de opleiding Cognitieve Gedragstherapie (CGT), zodat ik ook mensen met bijv. een depressie , trauma of angstklachten kan helpen. Momenteel werk ik naast Caredate bij een gespecialiseerde GGZ instelling met aandachtsgebied ADHD. Hier voer ik zowel CGT behandelingen als diagnostiek uit. Vaak hebben clienten in deze instelling/context naast ADHD ook andere klachten zoals verslaving, dwang, sociale angst en een negatief zelfbeeld. Ik zie hierbij geregeld ook clienten uit de forensische setting. Omdat ik het belangrijk vind dat behandelingen en zorg wetenschappelijk onderbouwd zijn ben ik direct na mijn master aan een PhD traject begonnen. Ik was projectleider van een internationaal onderzoeksteam op gebied van kwaliteitsverbetering in de zorg. Ik merk in het begeleiden van clienten uit het bedrijfsleven dat deze kennis van toegevoegde waarde kan zijn bij het creëren van overzicht in hun bedrijf (processen). Tevens is de kennis van het schrijven en structureren van wetenschappelijke artikelen zeer handig voor studenten die vastlopen met o.a. hun thesis.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 3 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken