Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Utrecht | Jorieke van der Willik

Jorieke van der Willik

Kennis maken met Jorieke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Jorieke van der Willik en ik help je graag verder. Wanneer je je telefoonnummer en e-mailadres achterlaat, neem ik binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Mocht ik je niet kunnen bereiken, dan zal ik een voicemailbericht achterlaten en/of een e-mail sturen, om een afspraak te maken voor een gratis telefonische kennismaking.

Kennis maken met Jorieke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

In het centrum van Utrecht heb ik mijn eigen praktijkruimte aan de Maliesingel 2 wat goed te bereiken is met het OV. Ik werk hier vanaf oktober de maandag en de vrijdag. Daarnaast ben ik op de dinsdag/donderdag/vrijdag avonden beschikbaar in Amsterdam Amstel (al zijn de wachtlijsten in Amsterdam langer). Wanneer het lastig is (of te ver) om fysiek naar een afspraak te komen is er ook de mogelijkheid voor online-sessies. Ik ben flexibel in mijn beschikbaarheid; vroege ochtendafspraken (voor bijvoorbeeld je werk), avonduren, maandag en vrijdag (de gehele dag) en de weekenden behoren tot de mogelijkheden. In Utrecht heb ik momenteel plekken beschikbaar per 1 oktober, waarna gelijk een behandeltraject gestart kan worden (zonder wachttijd).


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder met klachten rond ADHD, Autisme, omgaan met chronische pijn of hypochondrie maar ook met meer acute klachten als somberheid, burn-out en angsten of overmatig piekeren (paniek). Tevens kan ik enkelvoudige trauma's behandelen met EMDR (https://www.emdr.nl/wat-is-emdr/). Tot slot help ik ook graag studenten die zijn vastgelopen in hun studie /schrijven van thesis (langstudeerders). Tijdens mijn bachelor psychologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen deed ik o.a. ervaring op in het begeleiden van mensen met ADHD en autisme. Omdat ik ook gefascineerd was geraakt door de interactie van je gedachten/ gevoelens en je lichamelijke gesteldheid, heb ik de twee-jarige master Medische psychologie in Tilburg gevolgd. Ik deed werkervaring op bij het St. Anna ziekenhuis te Geldrop met een zeer diverse patienten populatie. Na mijn master kreeg ik de mogelijkheid om me te verdiepen in het geven en opzetten van een sociale vaardigheidstraining waarbij mensen zich assertiever leren opstellen. Ook volgde ik de opleiding Cognitieve Gedragstherapie (CGT), zodat ik ook mensen met bijv. een depressie , trauma of angstklachten kan helpen. Momenteel werk ik naast Caredate bij een gespecialiseerde GGZ instelling met aandachtsgebied ADHD. Hier voer ik zowel CGT behandelingen als diagnostiek uit. Vaak hebben clienten in deze instelling/context naast ADHD ook andere klachten zoals verslaving, dwang, sociale angst en een negatief zelfbeeld. Ik zie hierbij geregeld ook clienten uit de forensische setting. Omdat ik het belangrijk vind dat behandelingen en zorg wetenschappelijk onderbouwd zijn ben ik direct na mijn master aan een PhD traject begonnen. Ik was projectleider van een internationaal onderzoeksteam op gebied van kwaliteitsverbetering in de zorg. Ik merk in het begeleiden van clienten uit het bedrijfsleven dat deze kennis van toegevoegde waarde kan zijn bij het creëren van overzicht in hun bedrijf (processen). Tevens is de kennis van het schrijven en structureren van wetenschappelijke artikelen zeer handig voor studenten die vastlopen met o.a. hun thesis.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week