Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Utrecht |  Karin Eikmans

Karin Eikmans

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Welkom! Ik ben Karin Eikmans en ik help je graag verder. Als je je telefoonnummer en e-mail adres doorgeeft, dan stuur ik je zo snel als mogelijk een e-mail om een telefonische afspraak te maken. Dat doe ik, zodat we dan niet onnodig langs elkaar heen bellen. Uit het telefoongesprek wordt helder of ik je verder kan helpen. Die eerste, telefonische, kennismaking is gratis. Je kunt bij mij terecht met relatieproblemen. Ik werk met koppels, maar het is ook mogelijk om alleen een gesprek te voeren om te onderzoeken wat jij uit een relatie wilt halen en wat daarin drempels zijn die je bij jezelf tegen komt.

Kennis maken met Karin?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

Voor het vervolg: ik werk vanuit mijn eigen praktijk in Utrecht (dichtbij het Wilhelminapark). We kunnen altijd in onderling overleg afspreken.


Vergoeding & tarieven

Bij mij kies je er in principe voor om je sessies zelf te betalen. Dat werkt snel, want je hebt dus geen verwijzing van de huisarts nodig. Bovendien worden programma’s voor burn-out en relatietherapie niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 75,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 95,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder met relatieproblemen. Ik ben breed geschoold binnen de psychologie en heb een achtergrond in onderzoek, organisatieadvies en individuele begeleiding voor de zakelijke markt. In de afgelopen jaren is mijn interesse steeds meer gegaan naar onderlinge relaties tussen mensen. Hoe kunnen mensen fijne relaties met elkaar hebben? Wat is er voor nodig om dat voor elkaar te krijgen? Daarbij leg ik de focus breed: het kan gaan over romantische relaties, familierelaties of werkrelaties. Ik ben sinds 2008 werkzaam als ZZP-er, met enerzijds een focus op coaching, mediation en consulting, anderzijds een duidelijke focus op onderlinge relaties tussen mensen en hoe deze verbeterd kunnen worden. Mijn studies: Drs. Biologische Psychologie (specialisatie Neuropsychologie), MSc Health Psychology, MSc Organisatiepsychologie, Practitioner NLP, Mediation opleiding, EFT (voor relatieproblemen).


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 2 weken