Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Utrecht |  Lydia Ehigie

Lydia Ehigie

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Lydia Ehigie en werk als psycholoog. Ik kijk graag samen met jou naar wat er allemaal speelt in je leven en welke klachten je ervaart. We bepalen samen waar je aan wilt werken en welke doelen je hebt en ik doe je dan een voorstel voor een behandelplan. In de gesprekken werk ik graag concreet aan de doelen die je hebt, en maak daarbij gebruik van situaties in je leven van dit moment. Waar nodig kijken we ook naar hoe de klachten zijn ontstaan, en gebruiken we die informatie om aan je doelen te werken. Ik heb veel ervaring in het behandelen van burn-out, angst, spanning, stress, somberheid, vragen rondom relaties en identiteit. Omdat ik persoonlijk christen ben kunnen geloofsvragen aan de orde komen als je dat wilt.

Kennis maken met Lydia?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijkruimte in Utrecht, Overvecht. Ik ben beschikbaar op maandag en woensdag overdag, en maandag en dinsdag in de avond.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van je polis. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Regel je het liever zelf, zonder verwijsbrief van de huisarts en zonder ‘in het systeem’ terecht te komen? De kosten van de sessies kunnen in aantal gevallen deels worden vergoed als je een aanvullende zorgverzekering hebt omdat ik aangesloten ben bij het NFG. Kijk dus eerst even naar je polis of vraag het na bij je verzekeraar.

Natuurlijk kan je de sessies ook zelf betalen. Programma’s voor burn-out en relatietherapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 80,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Na het behalen van mijn master Psychologie aan de Universiteit Utrecht heb ik ervaring opgedaan met het werken met volwassenen met klachten zoals burn-out, angst, depressie, negatief zelfbeeld, identiteitsvragen of relatieproblemen. Ik heb een aantal opleidingen of cursussen gedaan op het gebied van cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, schematherapie en relatietherapie. In de praktijk gebruik ik veelal de cognitieve gedragstherapie als uitgangspunt en integreer ik inzichten en oefeningen uit de andere therapieën. Veel ervaring heb ik op het gebied van burn-out, alle soorten angstklachten en negatief zelfbeeld. Onder mijn cliënten zijn veel studenten.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week