Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Utrecht | Lydia Ehigie

Lydia Ehigie

Kennis maken met Lydia?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Onrust in je hoofd en het gevoel vast te lopen? Ik help je dit graag te doorbreken. Ik begeleid je naar een concrete verandering en het terugvinden van vertrouwen in jezelf. Mijn naam is Lydia Ehigie, ik bied je doelgerichte coaching en therapie vanuit mijn praktijk in Utrecht (Overvecht). Doelgerichte therapie en coaching: Een stappenplan naar verandering! In therapie krijg je namelijk direct concrete handvatten en inzichten voor de situatie waar je mee worstelt. Ik help je om weer overzicht te krijgen. Samen stellen we een stappenplan op zodat je, met de juiste ondersteuning en begeleiding, doelgericht tot een oplossing voor je vraagstuk kan komen. Ik wil dat je, na elke sessie, weggaat met meer grip en vertrouwen in jezelf en dat je een stap dichter bij je persoonlijke doel staat. Je kunt bij mij terecht voor een veelvoud van klachten. Zie je jouw klacht niet in deze tekst terugkomen, twijfel niet. Je kunt me met al je vragen bellen en/of mailen, ik help je graag. Mijn specialisatie ligt in het helpen van: Jongvolwassenen zoals studenten of net afgestudeerden met stressklachten. (Nieuwe) Moeders. Koppels die beter willen leren communiceren met elkaar en weer grip op hun relatie willen krijgen. In de relatiegesprekken kan het geloof ook een belangrijke rol spelen. Vrouwen met een negatief zelfbeeld.

Kennis maken met Lydia?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik ontvang je graag in mijn praktijkruimte in Utrecht, Overvecht. Adres Praktijk: Pallas Athenedreef 14 in Overvecht, Utrecht. Openingstijden praktijk: Ma: 09.00 – 14.00 uur / 19.00 – 21.25 uur Di: 19.00 - 21.25 uur Wo: 09.00 – 14.00 uur Do: 09.00 – 14.00 uur


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 80,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Na het behalen van mijn master Psychologie aan de Universiteit Utrecht heb ik veel ervaring kunnen opdoen op het gebied van burn-out, alle soorten angstklachten, negatief zelfbeeld, somberheid, identiteitsvragen en relatieproblemen. In de praktijk gebruik ik veelal de cognitieve gedragstherapie als uitgangspunt en integreer ik ook inzichten en oefeningen uit therapieën zoals: oplossingsgerichte therapie, schematherapie en relatietherapie. (Christelijke) Therapie en coaching binnen handbereik. Bij mij wacht je een luisterend oor en concrete handvatten. Ik wil je helpen om weer kracht in jezelf te vinden. Ik ben zelf christelijk en indien je hier behoefte aan hebt kan het geloof onderdeel zijn van onze gesprekken. Veel te vaak denken we dat we onze problemen en ongemakken alleen moeten oplossen en maken we een lastige periode alleen nog maar zwaarder en moeilijker voor onszelf. Sta jezelf een helpende hand en ondersteuning toe. Samen kunnen we meer dan alleen, schroom niet en maak een afspraak!


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week