Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Utrecht |  Margreet Doorn- op den Akker

Margreet Doorn- op den Akker

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Welkom! Ik ben Margreet Doorn en ik help je graag verder. Ik bel je binnen 24 uur op voor een eerste telefonische kennismaking. Ik ga dan na wat je hulpvraag is en wat ik kan bieden en leg je ook uit hoe het werkt bij Caredate. Mocht ik je niet kunnen bereiken, dan stuur ik een mailbericht en probeer ik het later nog eens.

Kennis maken met Margreet?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

Ik heb geen eigen praktijkruimte dus ik kom graag bij je op bezoek. Wil je dat liever niet dan regel ik een ruimte in de buurt of spreken we ergens anders af. We kunnen samen aan de slag wanneer het jou uitkomt.


Vergoeding & tarieven

Bij mij kies je er in principe voor om je sessies zelf te betalen. Dat werkt snel, want je hebt dus geen verwijzing van de huisarts nodig. Bovendien worden programma’s voor burn-out en relatietherapie niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het tarief voor een onvergoede sessie van 60 minuten is € 85,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 85,-. Kijk voor meer informatie bij vergoeding en tarief.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb je graag verder als je te maken hebt met angsten, burn-out, somberheid of relatieproblemen. Ik heb een brede en maatschappelijke ervaring, vooral ook met de begeleiding en behandeling van chronisch zieken en de bijkomende verwerking en acceptatie daarvan. Daarnaast ook veel bedrijfsmatige ervaring met hulp bij burn-out en depressie. Een speciaal aandachtsgebied van mij is psychodermatologie (psychosociale factoren bij huidziekten). Ik studeerde onder andere psychologie (richting gezondheidspsychologie) en volgde veel opleidingen op het gebied van medisch maatschappelijk werk, maatschappelijke vraagstukken en beleid (sociaal-cultureel werk).


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd