Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Venlo | Stefanie Botman

Stefanie Botman

Kennis maken met Stefanie?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Stefanie Botman en ik help je graag verder. Na je aanmelding neem ik op werkdagen binnen 24 uur contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Hierin maken wij met elkaar kennis en bespreken we waar jij tegenaan loopt. Mocht ik je niet de juiste hulp kunnen bieden dan kijken we samen welke hulp passender voor je is. Nadat de intakefase is afgerond kan je meestal de volgende week direct starten met de behandeling. In de behandeling maak ik gebruik van verschillende therapievormen, waar van toepassing gebruik ik ook creatieve vormen als onderdeel van de behandeling.

Kennis maken met Stefanie?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Venlo en Nijmegen


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help jou graag verder in de moeilijke periodes van het leven. Het kan zijn dat je last hebt van depressie, verminderd zelfvertrouwen, angst, burn-out of hsp. Of misschien ga je door een moeilijke periode heen door rouw of door lichamelijke klachten. Ik ben er graag voor je. Door mijn ervaring en kennis van verschillende technieken help ik jou verder. De technieken die ik gebruik komen uit de cognitieve gedragstherapie, acceptance and commitment therapy (act) en de schematherapie. De behandeling wordt geheel op jou aangepast. Iedereen is anders en verdient zijn eigen unieke behandeling. Bepakt met mijn integriteit, puurheid en humor help ik jou om tot nieuwe inzichten te komen. Door de inzet van inzicht gevende en praktische tools help ik jou in jouw ontdekkingsreis om weer tot bloei te komen. Aan het eind van de dag is er niets mooiers dan te zien dat iemands lasten afvallen en weer vrij kan bewegen.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd