Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Wageningen en omgeving

Maak kennis met een psycholoog in Wageningen. Vergoeding vanuit de basisverzekering is in veel gevallen mogelijk.
Kies hieronder je psycholoog in Wageningen en meld je vrijblijvend aan. De psycholoog neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen aan de slag!
Heb je vragen of twijfels? Bel gerust het team van Caredate: 085-065 3165

Waarom Caredate:

Kies zelf je psycholoog
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Ook 's avonds en in het weekend

psycholoog Ghislaine Regout in

Ghislaine Regout

"Wanneer je behoefte hebt aan goede ondersteuning en een luisterend oor zonder oordeel - dan bied ik je dat, als psycholoog. Tijdens de sessie staan jouw wensen centraal en zal ik je hierbij, door middel van een rustige, open en flexibele aanpak, zo goed mogelijk ondersteunen zodat je zelfstandig verder kan. Weet dat je niet alleen bent. I also offer therapy in English, and speak the language fluently. "

psycholoog Rosa Schoen in

Rosa Schoen

"Of je nu een duidelijke vraag hebt of niet, ik help je om deze te vertalen naar een concrete aanpak. Samen werken we aan oplossingen voor de korte én de lange termijn."

psycholoog Arjaan Hijmans van den Bergh in

Arjaan Hijmans van den Bergh

"‘There is more to life than being happy'. U kunt bij mij terecht wanneer u last heeft van angstklachten, somberheid, ADHD, verslavingsproblemen, partnerrelatieproblemen, zingevingsvraagstukken of problemen die met werk of studie te maken hebben. Ik werk met behulp van technieken en oefeningen uit de motiverende gespreksvoering, oplossingsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie, acceptatie- en commitmenttherapie (ACT) en Emotionally Focussed Therapy (EFT)."

Woon je in Wageningen of bijvoorbeeld in Rhenen, Bennekom of Renkum? Op deze pagina zie je psychologen in Wageningen en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Wageningen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Wageningen aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Wageningen

In de profielen van de psychologen in Wageningen staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Wageningen kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Wageningen. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Wageningen helpt je graag verder!