Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Helma Keijzers

Helma Keijzers

Kennis maken met Helma?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Gedurende een vooraf bepaald aantal sessies gaan we samen aan de slag. Hierbij vind ik het belangrijk dat jijzelf de regie en verantwoordelijkheid neemt voor je behandeltraject, en de daaruit voorkomende (huiswerk) opdrachten. Vergelijk het met fietsen; je kunt erover lezen en praten, maar je zult toch op de fiets moeten stappen om het te leren. Hetzelfde geldt bij het aangaan van cognitieve- en gedragsveranderingen in je dagelijks leven; oefening baart kunst. Mijn expertise ligt bij de behandeltechnieken die wetenschappelijk bewezen zijn, met als doel jouw psychische klachten te verminderen. Ik ga graag het avontuur met je aan!

Kennis maken met Helma?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Na je aanmelding neem ik binnen 24 uur contact op om een kort telefonisch kennismakingsgesprek met je in te plannen. Indien passend, maken we vervolgafspraken voor intake en behandeling. Onze gesprekken zullen 100% via videoverbinding plaatsvinden. Dit betekent dat je een smartphone, tablet of computer/laptop, plus een goed werkende internetverbinding nodig hebt. Bij EMDR sessies is een computer/laptop noodzakelijk. De gesprekken kunnen doordeweeks en in het weekend plaatsvinden, waarbij we samen kijken welk tijdstip je het beste past.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 97,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 145,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Als afgestudeerd psycholoog heb ik een rugzak vol waardevolle behandelervaring. In mijn aanvullende opleiding tot cognitief gedragstherapeut heb ik geleerd om een diversiteit aan psychische aandoeningen zoals depressie, angstklachten, zelfbeeldproblematiek en fobieën te behandelen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de behandeling van PTSS gerelateerde klachten en richt ik me tevens op moreel trauma (MORAL INJURY) waarbij er sprake is van gevoelens van schuld, schaamte en boosheid voortkomend uit ingrijpende gebeurtenissen. Ik ben ook geschoold in EMDR, Mindfulness en heb veel behandelervaring met Acceptance en Commitment Therapy, plus COMET (voor het verstevigen van je zelfbeeld). Vanzelfsprekend is er ruimte voor maatwerk en kijken we samen wat op dit moment het meest helpend voor je is. Indien je daar behoefte aan hebt, kan ik je tijdens het intakegesprek meer uitleg geven over de verschillende behandelmethoden.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 2 weken