Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Irene Mirjam Draisma-Arslan

Irene Mirjam Draisma-Arslan

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Irene Draisma en ik help je graag verder. Binnen 24 uur neem ik contact met je op via WhatsApp of email om een afspraak te maken voor een kort telefonisch kennismakingsgesprek. In dat gesprek onderzoeken we hoe ik je verder kan helpen en maken we wellicht een afspraak voor het intakegesprek. Daarin doen we uitgebreid onderzoek naar wat jouw hulpvraag is en help ik je jouw doel formuleren, waarmee we volgende sessies aan de slag gaan.

Kennis maken met Irene Mirjam?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ieder gewenst moment, ALLEEN ONLINE via SKYPE, vanuit je eigen vertrouwde omgeving


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed door de zorgverzekeraar, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 80,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 120,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met angst, somberheid, stress (burn-out) of relatieproblemen. Achtergrond: Na mijn studie (Master Klinische en Neuro Psychologie) heb ik 10 jaar ervaring met behandeling van mensen met diverse problematiek. De eerste jaren heb ik voor een organisatie gewerkt waar ik mensen behandelde met vermoeidheid en lichamelijke klachten door stress (Psychosomatiek, SOLK). Daarnaast uitte de langdurige stress zich in angst, somberheid, burn-out of relatieproblematiek. Ook heb ik mensen met eetstoornissen en diverse onderliggende problemen behandeld. Tevens heb ik ervaring met: zingevingsproblematiek, re-integratie, zelfbeeld, slaapproblemen en concentratiestoornissen. Visie: Klachten worden serieus genomen, maar de focus ligt op jou als persoon en je doelen in het leven. Hierdoor is de behandeling positief, constructief en doelgericht. Werkwijze: Samen besteden we aandacht aan de onderliggende factoren en stellen concrete doelen. Zo vergroot je je zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Resultaat: Je ervaart weer levenslust, klachten verdwijnen en je bereikt vaak meer dan je had verwacht


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd