Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Linda Rettenwander

Linda Rettenwander

Kennis maken met Linda?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Het hier+nu neem ik als het uitgangspunt om op een analytische en inzichtgevende manier samen met jou in sessies te bekijken wat jouw klachten zijn en ook patronen die onderliggend zijn aan jouw klachten en deze mogelijk ook in stand houden. Samen met jou werk ik aan het durven doorbreken van deze patronen. Hierin betrekken we jouw gevoelens, gedachten, lichaam en de manier waarop je hier mee omgaat (gedrag). Door inzicht te krijgen in deze factoren, zal je je bewuster worden van jouw patronen. Het doorbreken hiervan kan moeilijk zijn, ik begeleid je in je proces. ​Als psycholoog ben ik aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP). Middels verschillende trainingen en workshops verspreid over de wereld waaronder Amerika, Engeland, Oostenrijk en Scandinavië, hou ik mijn kennis op pijl. Tevens neem ik deel aan inter- en supervisie. Sessies kunnen worden gevoerd in het Nederlands, Engels of Duits.

Kennis maken met Linda?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Sessies zijn online op doordeweerkse dagen flexibel in te plannen op doorgaans maandag, woensdag en vrijdag.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 115,- .


Mijn ervaring en specialisatie

Voordat ik als psycholoog binnen de GGZ begon heb ik binnen (internationaal) onderwijs en de medische psychologie gewerkt. Hier ontdekte ik mijn fascinatie voor het individuele verhaal achter klachten en symptomen. Mijn passie in het begeleiden van het individu in zijn/haar begrip van dat wat hij/zij ervaart, vormt hierin voor mij de basis. Mijn aanpak is holistisch en cliënt-gericht waarin ik graag een mix van Acceptance and Commitment Therapy, actiegerichte psychotherapeutische methoden en Mindfulness gebruik. Met name de persoonlijke aanpak vind ik erg belangrijk, dit maakt dan ook dat ik graag samen met jou in kaart breng wat heeft gemaakt dat je bent vastgelopen en wat je graag met sessies zou willen bereiken. Hierin betrek ik graag jouw ontwikkeling en de gebeurtenissen op jouw levenslijn, jouw persoonlijkheid, waarden en jouw huidige situatie. Ik heb behandelervaring binnen zowel de meer klachtgerichte behandelingen als ook langdurige behandelingen waarbij onderliggende patronen op de voorgrond staan. Daarnaast begeleid ik je graag in jouw zelfontwikkeling / zelfactualisatie. Mijn aanpak is holistisch en cliënt-gericht waarin ik het belangrijk vind om bij je aan te sluiten en samen een therapiedoel te vormen wat het therapieproces begeleidt in plaats van geheel protocollair te werken. Jij staat centraal.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken