Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Proshat Alavi

Proshat Alavi

Kennis maken met Proshat?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom,

Soms kom je op een punt in jouw leven waar het allemaal even te zwaar is om alleen te dragen.

Ik bied jou een liefdevolle en veilige ruimte waar al jouw gedachten en emoties welkom zijn. Samen kijken we naar de kern van wat er speelt en wat daaraan heeft bijgedragen.

Als psycholoog geloof ik sterk in een holistische en persoonlijke benadering. Dit betekent dat ik de tijd neem om te luisteren naar jouw unieke situatie en individuele behoeften.

Ik kijk verder dan alleen een diagnose en standaard protocollen, en zorg dat we jouw klachten kunnen behandelen op een manier die bij jou past. Hierdoor zijn jouw behandelresultaten effectiever dan bij een standaard behandeling.

Mijn passie is om mensen te helpen bij het vinden van een gezonde balans en het bouwen van vertrouwen in zichzelf en hun kwaliteiten. Het leven brengt ons regelmatig nieuwe uitdagingen, maar het hebben van vertrouwen in onszelf is wat ervoor zorgt dat we door moeilijke situaties heen komen en er sterker uit komen.

=>Ik behandel geen: rouw, mishandeling, huiselijk geweld of seksueel trauma.

=>English sessions are also available. I do not treat: loss and mourning, abuse trauma, sexual abuse, or domestic violence trauma.

Kennis maken met Proshat?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Jij bent van harte welkom op de maandag, dinsdag en de woensdag in mijn online praktijk. Het maken van een afspraak is mogelijk tussen 09.30 - 17.30 uur. Er zijn ook mogelijkheden voor avonduren of het weekend, neem daarvoor contact met mij op.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 98,- .


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb zowel een master in Arbeidspsychologie als Klinische psychologie, en heb dus ruime ervaring met verschillende klachten. Jij kunt bij mij terecht voor persoonlijke en werkgerelateerde thema's.

Hierbij kun je denken aan: emotie regulatie, stemmingsklachten, relatieproblemen (individueel), negatief zelfbeeld, angst, depressieve gedachten, slaap problemen, ADHD klachten en werk problematiek.

Bij mij kan je niet terecht voor: rouw, mishandeling, huiselijk geweld of seksueel trauma.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd