Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Sevda Kaya

Sevda Kaya

Kennis maken met Sevda?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wil jij uit je comfortzone stappen en je leven veranderen op een positieve manier? En zoek jij iemand die jou hierbij op weg kan helpen? Wat je behoefte ook is, ben ik hier om jou te ondersteunen! Ieder mens heeft een uniek levensverhaal en ik ben geïnteresseerd in jouw verhaal en jouw gevoelens. Samen gaan wij op zoek naar datgeen dat jou heeft gevormd tot de persoon die jij vandaag de dag bent. Welke schema’s en copingsmechanisme je jezelf hebt aangeleerd. Hoe jij handelt wanneer je onder stress staat. Ook gaan we kijken of de door jouw aangeleerde gedragspatronen wellicht te maken hebben met aangeleerde copingsmechanisme in plaats van de ware aard van je probleem en/ of situatie. Samen gaan wij tot de kern en zullen wij je patronen doorbreken!

Kennis maken met Sevda?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Sessies vinden online plaats via beeldbellen. Het enige dat je nodig hebt is een smartphone, tablet of computer.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 120,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik ben afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Brussel en gespecialiseerd in Klinische (biologische) psychologie. Ik heb ervaring in Basis- en Gespecialiseerde GGZ voor volwassenen met verschillende ziektebeelden. Ik werk graag multi-methodisch, waarbij meerdere behandeltechnieken gecombineerd wordt in een behandeling. Ik werk voornamelijk met Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en Schematherapie. Daarnaast heb ik ervaring met psychodiagnostisch onderzoeken: AD(H) D, Autisme Spectrum Stoornis (ASS), Intelligentie Onderzoek (Wais-IV).


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd