Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Shirin Zaidi

Shirin Zaidi

Kennis maken met Shirin?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom, leuk dat je op mijn profiel terecht gekomen bent. Mijn naam is Shirin Zaidi en ik heb ondertussen 13 jaar ervaring als psycholoog in verschillende werkgebieden binnen de psychologie. Ik help je graag met de problemen en blokkades die er op dit moment in jouw leven spelen. Samen gaan wij doelgericht kijken naar jouw hulpvraag. Mijn insteek is holistisch, concreet en steunend van aard. Ik vind laagdrempelig contact belangrijk, waarbij we samen gaan kijken naar jouw hulpvraag. Ik besteed altijd veel aandacht aan de therapeutische relatie, zodat er een warme, goede en veilige werkrelatie ontstaat om samen te werken in jouw therapietraject. Ik ben een psycholoog die met passie en enthousiasme in haar werk staat. Daarnaast vind ik compassie erg belangrijk. Ook ben ik gewend om cultuur sensitief te werken en naar het complete plaatje te kijken. Ik vind lifestyle ook een belangrijk onderdeel van de therapie. We gaan samen kijken hoe we het beste uit jou gaan halen tijdens het aankomende behandeltraject. Goodluck on your new inner journey!

Kennis maken met Shirin?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Online sessies Ik werk op de vrijdag.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 105,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik ben sinds 2011 afgestudeerd in Klinische Neuropsychologie (master) en werkzaam als psychologe. Ik heb gewerkt met verschillende doelgroepen zoals volwassenen, ouderen en mantelzorgers. In het vakgebied klinische psychologie maar ook klinische neuropsychologie. Dit doe ik bij grote zorgorganisaties waarbij ik zowel werk met lichte, matige en ernstigere problematiek. Daarnaast heb ik affiniteit met onderzoek doen. Problematiek waarvoor mensen zich bij mij aanmelden is veelal: trauma, angst, overmatig piekeren, depressie, paniek, ocd, burn-out, on verklaarbare lichamelijke klachten en identiteitsproblematiek. Doorgaans werk ik veel met cognitieve gedragstherapie. Dit is een therapie waarbij we niet helpende gedachten gaan opsporen en deze gaan leren omzetten in meer helpende gedachten. Ervan uitgaand dat het ook je gevoel en gedrag zal veranderen. Daarnaast zal je meer bewust worden van denkstijlen. Ik maak ook gebruik van inter persoonlijke psychotherapie (IPT), motivationele therapie, zelfbeeld versterkende therapie (COMET), schematherapie en EMDR.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 2 weken