Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Britt van Hest

Britt van Hest

Kennis maken met Britt?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Wanneer je vast loopt op je werk of in je privé- en/of sociale leven, of je zit al een tijd lang niet lekker in je vel en het lukt je niet om je weer goed te voelen, dan is om hulp vragen een eerste stap naar herstel. In de eerste sessie, ga ik samen met jou bekijken wat er aan de hand is, waar het probleem in zit. Tijdens dit moment is het ook erg belangrijk om te bekijken of de klik er is, want dit is één van de belangrijkste voorwaarden in de hulpverlening. Ook bekijken we of ik jou kan helpen bij jouw vraagstuk, zo niet dan zal ik een passende doorverwijzing adviseren. Is de klik er en kan ik jou helpen dan wordt een behandelplan besproken en indien mogelijk een indicatie gegeven over de tijdsduur van het traject.

Kennis maken met Britt?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Op de locatie in Culemborg (Herenstraat 37) kun je bij mij terecht op de woensdag (momenteel een wachtlijst van 2 maanden) en op de locatie in Utrecht (Jagerskade 17B) op de dinsdag en vrijdag (geen wachtlijst).


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 135,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik geef psychologische begeleiding op haptonomische basis. Dat betekent dat ik hulp bied bij mentale en sociale vraagstukken met invloeden vanuit de haptonomie. Ik ben van mening dat een probleem oplossen effectiever is wanneer je het van meerdere kanten benadert. Erover nadenken, sparren, tot inzichten komen maar ook ervaringen aangaan, zorgt voor een succesvolle combinatie. Wat gaat wel goed, waar zit jouw kracht en hoe hou jij jouw batterij opgeladen, zijn onderwerpen die ook aan bod komen tijdens mijn begeleiding Mijn kwaliteiten liggen op het gebied van motiveren en activeren om de ander in beweging te zetten. En met mijn oprechte interesse in andere mensen creëer ik al snel een warm welkom voor iemand. Een therapie volgen hoeft zeker niet zwaar en moeilijk aan te voelen. Met mijn relativerend vermogen, praktische inslag en met een vleugje humor maakt dat een probleem aanpakken juist ook leuk en luchtig kan zijn. Daarnaast ligt mijn ervaring/specialisatie o.a. op het gebied van: burn-out gerelateerde problemen, tinnitus en hyperacusis, angsten en somberheid, levensfase problematiek, piekeren, negatief zelfbeeld, rouw en verlies, relatieproblemen, lichte trauma (EMDR kan hierbij ingezet worden mocht dat nodig zijn) en zingevingsvragen. Dit rijtje is een indicatie dus staat jouw probleem/klacht hier niet tussen neem dan gerust contact met mij op om te horen of ik toch wat voor jou kan betekenen.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Britt