Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Chris Makkinje

Chris Makkinje

Kennis maken met Chris?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Chris en ik help je graag verder om weer regie te krijgen over je eigen leven. Na je aanmelding volgt er een kort telefonisch telefonisch gesprek waarin we kort bespreken waar je hulp voor zoekt. Daarna volgt er een intakegesprek waarin we dieper ingaan op jouw hulpvraag en worden eventuele vervolgstappen besproken. Gedurende de behandeling gaan we onderzoeken hoe je klachten zijn ontstaan, verkrijg je inzichten over wie je bent als persoon en op welke manieren je geleerd hebt om te gaan met negatieve gebeurtenissen, emoties en gedachten. Tegelijkertijd leer je ook om te gaan met je klachten en ontwikkel je nieuwe vaardigheden om in de toekomst sterker in het leven te staan. Vanuit mijn behandelvisie werk ik met jou als persoon, die meer is dan alleen zijn of haar klacht. Ieder persoon is uniek, en daarom streef ik ten alle tijde naar zorg op maat.

Kennis maken met Chris?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk, tijdens kantooruren (9 tot 5). Mocht het echt niet anders kunnen, kijken we samen naar een ander tijdstip. Mijn praktijkruimte bevindt zich op het industrieterrein van Geleen, vlak naast de A76 en de A2.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Mijn opleidingen heb ik gevolgd aan de universiteit van Maastricht. Na een bachelor in de psychologie te hebben afgerond, heb ik mij gespecialiseerd met een master in Neuropsychologie en in Klinische psychologie. In de jaren daaropvolgend heb ik voornamelijk gewerkt in de specialistische GGZ bij verschillende instellingen. Dit heeft bijgedragen aan het opbouwen van een brede ervaring; Van het behandelen van trauma tot aan angsten, depressies, burn-out en dwangstoornissen. Tijdens deze ervaringen heeft voor mij de persoon altijd centraal gestaan, wat tot op heden het nog altijd het uitgangspunt is. Om mij verder te ontwikkelen heb ik mij verdiept in verschillende therapievormen zoals: cliëntgerichte psychotherapie, oplossingsgerichte korte psychotherapie, Acceptance and Commitment therapie, EMDR en cognitieve gedragstherapie. Omdat ik streef naar zorg op maat, werk ik met een combinatie van technieken uit verschillende therapievormen en vanuit ervaring.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Chris