Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Cristina Vellinga

Cristina Vellinga

Kennis maken met Cristina?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Welkom! Ik ben Cristina Vellinga en ik help je graag verder. Na je aanmelding bel ik je binnen 24 uur terug en stel ik je een paar verhelderende vragen. Zo kunnen we kijken of het ‘klikt’ en of ik je inderdaad verder kan helpen. Als we verder gaan stuur ik je een korte aanvullende vragenlijst, die we dan bij de intake kunnen bespreken.

Kennis maken met Cristina?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

Ik ontvang je graag in mijn praktijk in Rotterdam, vlakbij het Centraal Station. Soms kan het gesprek ook bij jou plaatsvinden, dit in overleg. Ik ben per direct beschikbaar, ook in de avonduren en in het weekend (in overleg).


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 125,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met angsten, burn-out of somberheidsklachten. Ik heb een brede ervaring, ook met kind & jeugd (autisme, Williams syndroom in het bijzonder), met volwassenen met lichte en zware problematiek, in het bijzonder trauma en persoonlijkheidsvraagstukken. Ik spreek, naast Nederlands, Engels, Frans, Roemeens en Spaans. Ik heb gestudeerd aan de Universiteit van Londen, Birkbeck College (ontwikkelings-neurocognitieve psychologie). Daarnaast ben ik uitgebreid post-academisch opgeleid met onder andere EMDR, Hartritme biofeedback, Psychodrama, Mindfulness, Cogmed, Neurofeedback, Oplossingsgerichte therapie, transcultureel diagnostiek, systemisch denken en handelen, kortdurende geïntegreerde therapie etc.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken