Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Démi Lach

Démi Lach

Kennis maken met Démi?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Mijn naam is Démi Lach. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geraakt in de psyche van de mens en ben ik dankbaar dat ik nu, in alle bescheidenheid, een stukje kan bijdragen aan het welzijn van anderen via mijn werk. Zes jaar geleden ben ik mijn carrière in de spoedeisende psychiatrie begonnen en heb ik binnen diverse klinieken in het westen van Nederland gewerkt. Mijn voorkeur gaat echter uit naar het werken in een praktijk waar behandeling op maat gegeven kan worden en waar de client meer centraal staat. Openheid en veiligheid zijn twee belangrijke thema’s in de behandelingen die ik geef. Vaak vertellen mensen mij dat ze tijdens onze gesprekken ruimte hebben gevoeld om hun hart te kunnen luchten. Persoonlijke groei en ontwikkeling is in mijn ogen noodzakelijk voor het welbevinden van de mens. Door je aan te melden voor een behandeling zet je al de eerste stap om mogelijk meer van jezelf en anderen te ontdekken.

Kennis maken met Démi?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

De gesprekken met mij kunnen zowel face-to-face als online plaatsvinden. Mijn werkdagen zijn woensdag en donderdag van 9:00 uur t/m 17:00 uur voor behandeling op locatie of online.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .


Mijn ervaring en specialisatie

Ik ben gespecialiseerd in individualistische cognitieve gedragstherapie. Dit houdt in dat we samen gaan onderzoeken van welke ideeën/opvattingen/gedachten je last hebt of waar je op vastloopt. Tevens brengen we samen in kaart hoe je hiermee omgaat en onderzoeken we welke patronen je niet langer dienen en graag wilt veranderen. Ik ben ervan overtuigd dat therapie een samenwerkingsverband is waarin je in een niet-oordelende omgeving meer inzichten en grip kunt krijgen. Ik begeleid en behandel verschillende soorten klachten: zoals somberheid, depressie, laag zelfbeeld, piekeren, rouw, slaapproblemen, burn-out en angstklachten. Ik geef EMDR-therapie voor het helpen helen van trauma´s of andere verontrustende levensgebeurtenissen. Eye Movement Desentisization and Reprocessing is een techniek gericht op een bepaalde beweging die je met je ogen maakt tijdens het verwerken van de traumatische herinnering. De sessies kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels plaatsvinden.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd