Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Emre Özkuzugüdenli

Emre Özkuzugüdenli

Kennis maken met Emre?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Hallo, ik ben Emre en ik help jou graag om de balans in jouw leven terug te vinden. Dit doe ik door samen met jou de situatie in kaart te brengen, het vinden van de knelpunten en een manier kiezen om deze te verhelpen. Ik streef ernaar om samen met jou transparant, doelgericht en met persoonlijke aandacht te werken zodat jij weer zelfstandig verder kunt. Ik ga er van uit dat iedere persoon anders is en zich in een andere situatie bevindt. Daarom stem ik mijn behandeling zo goed mogelijk af op de persoon tegenover mij en bied ik op deze manier zorg op maat. Talen waarin ik mijn gesprekken kan voeren zijn Nederlands, Engels en Turks.

Kennis maken met Emre?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

Mijn locatie is Westblaak 92, 3012 KM Rotterdam. Dinsdag en vrijdag ben ik binnen kantooruren beschikbaar.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 75,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb mijzelf ontwikkeld binnen I-psy (interculturele psychiatrie) waar ik nu ongeveer anderhalf jaar werk als psycholoog (BGGZ & SGGZ) en ook een klein onderdeel van het online behandelen heb uitgemaakt. Binnen I-psy heb ik verschillende inzichten verworven van diverse behandelingen in langdurige complexe problematiek. Ik geef therapie aan mensen die het leven niet meer zien zitten, geen plezier meer ervaren in hun dagelijkse activiteiten, moeite hebben met vertellen waar ze eigenlijk mee zitten en mensen die klachten ervaren zoals depressie, paniekaanvallen, sociale angst, burn-out symptomen, hoogsensitiviteit, laag zelfbeeld en andere soorten angsten. Ook geef ik behandelingen aan mensen die niet alleen last hebben van één bepaald soort klacht, maar waarbij er veel meer afspeelt. Voorbeelden hiervan zijn onder andere persoonlijkheidsstoornissen, trauma’s, verwaarlozing in de jeugd, psychose, relatieproblemen, en lichamelijke klachten. Hierbij stem ik mijn behandeling zo goed mogelijk af op de persoon tegenover mij om zo goed mogelijk zorg op maat te bieden. Ik heb meerdere cursussen gevolgd waardoor ik mijzelf verder heb ontwikkeld en mijn aandeel van het leveren van kwalitatieve zorg heb vergroot. Daarnaast heb ik ook ervaring kunnen opbouwen in het begeleiden van anderen en het geven van cursussen en trainingen. Verder heb ik verschillende rollen binnen de zorg gehad buiten het werken als psycholoog, waaronder het geven van geheugentraining aan gedeeltelijk genezen coma-patiënten, het uitvoeren van vrijwilligerswerk met begeleiding van kinderen die daar behoefte aan hebben en het werken bij een praktijk die verschillende vormen van alternatieve geneeswijzen biedt.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd