Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Femke Kleist

Femke Kleist

Kennis maken met Femke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Mijn naam is Femke Kleist en ik help je graag verder om jouw leven weer in balans te krijgen. Dankzij mijn jarenlange ervaring in de psychiatrie kan je bij mij terecht voor allerhande problematiek (angst, depressie, burn-out, etc.). En kunnen we snel tot de kern van het probleem komen, om vervolgens aan het herstel te kunnen werken. Na je aanmelding zal ik binnen 24 u contact met je opnemen voor een korte kennismaking. Daarna kunnen we een afspraak inplannen, die voor ons beide handig uitkomt.

Kennis maken met Femke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

We kunnen afspreken op de praktijk in Heemstede of online via beeld bellen. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 120,-.


Mijn ervaring en specialisatie

In mijn functie als psycholoog neem ik drie dingen mee. Ten eerste mijn jarenlange ervaring in de psychiatrie. Ten tweede mijn opleiding tot gezondheidspsycholoog waarbij het bio-psycho-sociale model centraal staat. Waarmee ik zowel oog heb voor de psychologische factoren van het probleem, als ook de biologische en sociale factoren. Samen onderzoeken we waar de disbalans zit en gaan we kijken op welk punt we kunnen ingrijpen om zo de balans te herstellen. En als laatste neem ik natuurlijk mijn persoonlijkheid mee, rustig, vriendelijk, luisterend, analytisch, relativerend waarbij humor niet altijd ontbreekt. Ik maak gebruik van verschillende behandelmethode's, o.a. CGT en ACT. Daarbij stem ik de behandeling zoveel mogelijk af op jou als persoon.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Femke