Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Frank Odding

Frank Odding

Kennis maken met Frank?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Welkom! Ik ben Frank Odding en ik help je graag verder. Ik bel je zo snel mogelijk na het zien van je aanmeldingsmail om elkaar kort te spreken. Je eerste kennismaking begint laagdrempelig met drie vragen: wie ben je, wat doe je en ben je bereid om buiten je comfortzone te spelen? De persoonlijke benadering staat voorop omdat je, wat je hulpvraag ook is, altijd meer bent dan je hulpvraag, klacht of probleem.

Kennis maken met Frank?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

Voor de eerste afspraak kom je naar mijn praktijk. Vervolgens verkennen we je hulpvraag en, indien mogelijk, kijken we meteen naar wat je op kunt pakken. Wandelen behoort tot de mogelijkheden, dat bespreken we tijdens het eerste gesprek. Afspreken kan maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en donderdagavond van 18.30 tot 22.00 uur. Elke tweede vrijdag van de maand geef ik bovendien de training ‘Grenzen tussen mensen’.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Als je een aanvullende verzekering hebt: omdat ik ben aangesloten bij NFG kan sprake zijn van gedeeltelijke vergoeding.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 105,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb je graag verder met klachten als angsten, burn-out, somberheid en relatieproblemen. Ik werk sinds 2002 zelfstandig en heb veel ervaring met het helpen van mensen om hun best haalbare versie van zichzelf te worden. Van daaruit leer ik je omgaan met de uitdagingen van het leven. Ik heb veel ervaring met mensen die sterk én gevoelig zijn en met het thema ‘grenzen’. Mijn opleiding is breed, onder andere Pabo, Kaderopleiding Pedagogiek, Doctoraal Orthopedagogiek, TA Psychotherapie, verdieping Lichaamstaal.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd