Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Heleen van Os

Heleen van Os

Kennis maken met Heleen?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Welkom! Mijn naam is Heleen van Os en ik zou je graag verder willen helpen. Na je aanmelding, waarbij je je naam een telefoonnummer kunt achterlaten, neem ik binnen 24 uur contact met je op. Tijdens onze telefonische kennismaking informeer ik je over de vervolgstappen en kunnen we eventueel al een eerste afspraak inplannen.

Kennis maken met Heleen?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

Op de woensdag ontvang ik je graag in het Coachhuis in Rotterdam Centrum (Wijnhaven 36, Blaak). Op de maandag en dinsdag ben ik werkzaam in een andere praktijkruimte in het Zeeheldenkwartier in Den Haag. Ook daar is het mogelijk om afspraken in te plannen.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 95,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder met klachten die te maken hebben met een negatief zelfbeeld, depressie, burn-out, (sociale) angsten en paniek. Naar aanleiding van je klachten en hulpvraag bekijk ik welke behandelmethode het beste aansluit op wat jij op dit moment nodig hebt. Ik besteed graag aandacht aan het (her)vinden van het geloof in je eigen krachten, kwaliteiten en persoonlijke ontwikkeling, waarbij we aanwezige problemen op een oplossingsgericht en creatieve wijze benaderen. Ik ben opgeleid in Cognitieve gedragstherapie, Acceptance en Commitment therapie en Mindfulness (MBSR). Daarnaast geef ik assertiviteitstraining en stabilisatietraining voor mensen met trauma problematiek. Ik heb meer dan acht jaar ervaring in het werken met doven en slechthorenden in de Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg, ik ben dan ook bekwaam in het communiceren in de Nederlandse Gebarentaal.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Heleen