Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Joyce Schoenmaker

Joyce Schoenmaker

Kennis maken met Joyce?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Je bent op zoek naar een psycholoog en bent zo op mijn profielpagina terecht gekomen. Dat betekent waarschijnlijk dat je in een fase van je leven zit waarin alles erg donker en zwaar voelt. Een periode waarin je tegen jezelf aan loopt, niet meer ziet hoe het anders kan en je niet weet wat je kunt doen om positieve verandering teweeg te brengen. ''Het is altijd het donkerst voor de dageraad'' is een zin waaruit je hoop en vertrouwen kunt halen als je zo'n periode ervaart. Daarbij geloof ik erin dat je juist in moeilijke tijden veel kunt leren over jezelf en je er veel sterker uit komt dan je van tevoren zou denken. Alleen moet je natuurlijk wel door die donkere periode heen en daarin sta ik je graag bij.

Kennis maken met Joyce?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Vanaf 1 juli zal ik volledig buiten in de natuur werkzaam zijn. Dit betekent dat zowel het intakegesprek als de behandelgesprekken buiten plaats vinden. Op donderdag is de locatie het Geestmerambacht en vrijdag het prachtige bos in Schoorl.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .


Mijn ervaring en specialisatie

Ik ben geschoold in cognitieve gedragstherapie en heb daarnaast ook ervaring met Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Mindfulness en lichaamsgerichte interventies. Je kunt bij mij terecht voor behandeling van overspannenheid/burn-out, (faal)angst, somberheid, rouwverwerking en onzekerheid/zelfbeeldproblematiek.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken