Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Kim Veltkamp

Kim Veltkamp

Kennis maken met Kim?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Mijn naam is Kim Veltkamp (1981). Ik ben psycholoog en cum laude afgestudeerd in de klinische psychologie aan de Universiteit Leiden. In mijn praktijk werken we vanuit je eigen persoonlijke verhaal aan je vraag of klacht. Het vergroten van veerkracht en positiviteit staan daarbij centraal. Behandelvisie Je bent mens en daarom méér dan je diagnose of klachten. Iedereen heeft zijn sterke kanten en mogelijkheden. Ik weet hoe belangrijk het is om vanuit die benadering te werken aan herstel. Nu wil ik mijn kennis en ervaring inzetten om anderen in hun kracht te zetten. Daarbij is het mijn werkwijze om jouw sterke kanten te ontdekken en te activeren, zodat je met meer optimisme in het leven staat. In meer formele taal kun je zeggen dat mijn behandelingen eclectisch zijn, wat betekent dat ik gebruik maak van interventies uit verschillende stromingen zoals cognitieve gedragstherapie, positieve psychologie, EMDR en Acceptance and Commitment therapie. Daarnaast volg ik de richtlijnen van GGZ Nederland. Als therapeut ben ik open en steunend en werk ik mensgericht. Voor mij is het belangrijk om echt contact te maken en down to

Kennis maken met Kim?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

Herculesstraat 133, Amsterdam. De praktijkruimte is gevestigd in het Medisch Centrum Zuid). Het centrum heeft een wachtruimte bij de entree. Mijn werktijden zijn: dinsdag en donderdag van 13.00 tot 18.00 uur. Sessies buiten deze tijden zijn mogelijk met een toeslag.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 95,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Voor onderstaande klachten en vragen kun je bij mij terecht: - Depressie en stemmingsklachten - Angst, paniek of fobische klachten - Trauma of Posttraumatische stress klachten (EMDR behandeling voor zowel enkelvoudig als complexe trauma's). - Overbelasting of burn-out - Agressie, woede of moeite in het omgaan met emoties - Problemen in relaties of het aangaan van een emotionele verbinding - Seksverslaving, seksuele problemen of genderdysforie. - Persoonlijke ontwikkeling of levensvragen.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 3 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week