Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Kiymet Karaman

Kiymet Karaman

Kennis maken met Kiymet?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Mijn naam is Kiymet Karaman en als psycholoog bied ik je graag een plek waar je in vertrouwen je verhaal kunt doen. Ik bied hulp aan volwassenen met een verscheidenheid aan klachten. Hulp inschakelen is een teken van kracht. Een krachtig bewijs van je behoefte, je bereidheid om te groeien, te reflecteren en met jezelf aan de slag te gaan. Middels een psychologisch behandeltraject kunnen wij samen werken aan je klachten, zodat je beter weet wat je wilt, wat je kunt en wie je bent. Met mijn rustige en transparante basishouding vorm ik een veilige therapeutische setting voor mijn cliënten. Dit maakt mij een stabiele factor als therapeut. Ik vind het belangrijk om cliëntgerichtheid te combineren met evidence based therapeutische technieken.

Kennis maken met Kiymet?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Momenteel ben ik online beschikbaar. Mijn werktijden zijn flexibel en de sessies kunnen we in overleg inplannen.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 100,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Sinds 2017 ben ik werkzaam als psycholoog. Gedurende mijn loopbaan heb ik mijn kennis en kunde verder verbreed door het volgen van de volgende opleidingen: CGT, EMDR, schematherapie, ACT en NET. Door het volgen van deze opleidingen en toepassen van deze kennis en kunde tijdens mijn behandelingen merk ik dat ik breed inzetbaar ben, flexibel ben en op de hulpvraag van de cliënt kan inspelen. Daarnaast ben ik bekend met diverse neuropsychologische diagnostische activiteiten, zoals diagnostiek naar ADHD, ASS, persoonlijkheid en intelligentie. Ik heb zowel de master neuropsychologie als klinische & gezondheidspsychologie afgerond, wat inhoudt dat ik mij op beide gebieden heb bekwaamd. Ook heb ik ervaring in diagnostiek, behandelen en begeleiding van cliënten met een migratieachtergrond en spreek ik vloeiend Turks.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 2 weken