Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Lise Vergeer

Lise Vergeer

Kennis maken met Lise?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Mijn naam is Lise Vergeer, psycholoog NIP en systeemtherapeut i.o. Je bent bij mij van harte welkom voor individuele gesprekken, partnerrelatietherapie en traumatherapie. Ik ben een goede luisteraar en een slechte raadgever: het gaat mij erom dat jij ontdekt wat belangrijk voor je is, dus ik zal niet snel voorschrijven wat je volgende stap moet zijn. Ik let echter wel goed op wat je vertelt en hoe, en zal je hierop gaan bevragen. Op die manier gaan we al snel de diepte in. Hetzelfde geldt voor partnerrelatietherapie: alleen jullie kunnen uiteindelijk weten wat belangrijk voor jullie is, dus mijn rol is om samen met jullie te ontdekken wat dat is en jullie te helpen daar te komen. Daarbij maak ik goed gebruik van de kennis die er is over het laten slagen van partnerrelaties, dus die inbreng kunnen jullie van mij verwachten. Als je eerdere (grotere of kleinere) nare levenservaringen niet goed hebt kunnen verwerken, kan het nodig zijn om traumatherapie toe te passen. Daarvoor gebruik ik brainspotting. Brainspotting is een laagdrempelige en effectieve methode om vervelende ervaringen alsnog goed te verwerken, waarbij het niet nodig is om te praten (het mag wel). Mocht ergens in het proces blijken dat je een langere of meer intensieve therapie kan gebruiken, dan zal ik daarover tijdig met je overleggen en met je meedenken over een geschikte doorverwijzing.

Kennis maken met Lise?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

Mijn praktijkruimte bevindt zich in het centrum van Utrecht. Ik werk in deze praktijk op: maandag, donderdag en vrijdag. Partnerrelatietherapie kan eventueel in de avond plaatsvinden (in overleg).


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik ben afgestudeerd als psycholoog in 2008 en heb sindsdien veel werkervaring opgedaan in de specialistische GGZ. Ik heb altijd veel met kinderen en jongeren gewerkt en ben langzamerhand steeds meer met ouders gaan werken. Hierdoor groeide mijn interesse voor het werken met volwassenen en partnerrelaties, en daarom ben ik me daarop gaan toeleggen. Via Caredate bied ik: individuele gesprekstherapie, relatietherapie, traumatherapie (brainspotting)


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Lise