Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Margreet Doorn op den Akker

Margreet Doorn op den Akker

Kennis maken met Margreet?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Margreet Doorn en ik help je graag verder. Ik bel je binnen 24 uur op voor een eerste telefonische kennismaking. Ik ga dan na wat je hulpvraag is en wat ik kan bieden en leg je ook uit hoe het werkt bij Caredate. Mocht ik je niet kunnen bereiken, dan stuur ik een mailbericht en probeer ik het later nog eens.

Kennis maken met Margreet?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik heb een eigen praktijkruimte op donderdagmiddag in Utrecht. Wil je dat liever niet dan regel ik een ruimte in de buurt of spreken we ergens anders af. We kunnen samen aan de slag wanneer het jou uitkomt.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 85,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met depressie, angsten, burn-out, relatieproblemen of chronische somatische ziekten zoals reuma, huidziekten, kanker en andere ziekten. Ik heb een brede en maatschappelijke ervaring met betrekking tot gezondheid. Ik studeerde onder andere psychologie (richting gezondheidspsychologie) en volgde veel opleidingen op het gebied van medisch maatschappelijk werk, maatschappelijke vraagstukken en beleid en heb jarenlange ziekenhuiservaring.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd