Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Marianne Van Rensch

Marianne Van Rensch

Kennis maken met Marianne?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Mijn naam is Marianne. Soms kom je er zelf niet uit, heb je dingen meegemaakt die je niet meer kwijt krijgt of heb je het gevoel dat je vast zit. Dit kan iedereen gebeuren. Ik kijk graag met je mee of ik iets kan betekenen zodat je de toekomst (weer) met vertrouwen tegemoet kan zien. Belangrijk hierbij is dat je zelf de regie weer terug krijgt/neemt over je leven. In overleg ga ik graag met je naar buiten en de natuur in tijdens de behandeling. Sinds kort bied ik ook bokspsychotherapie aan, in samenwerking met bokstrainer Willeke Verdellen. Aan deze therapie zitten extra kosten verbonden. Voor meer informatie hierover; neem contact op met me! Ik ben rustig en ik zal op een vriendelijke manier kritische vragen stellen. Ik kan direct en (empathisch) confronterend zijn waardoor ik je kan motiveren door te zetten tijdens de behandeling. Ik vind het belangrijk om de behandeling uit te voeren binnen een omgeving waar vertrouwen heerst en er sprake is van echt contact.

Kennis maken met Marianne?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Op maandagmiddag (13.00u en 17.00u) en woensdagochtend (08.30u-12.30!u) kunnen de gesprekken plaatsvinden in het gezondheidscentrum in Afferden. Op maandagochtend (tussen 08.30u en 12.30u) zullen we afspreken op de Parkeerplaats Bosweg in Afferden, om het gesprek in het bos te voeren (wandelend of op een bankje, maar in ieder geval in de natuur!) Na aanmelding zal ik op maandag of woensdag contact met je opnemen.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 110,- .


Mijn ervaring en specialisatie

Ik ben ooit begonnen als sociotherapeut in de psychiatrie en daar heb ik ervaring opgedaan met crisisopnames en het werken binnen het forensisch kader. Vervolgens heb ik als psycholoog een aantal jaren gewerkt bij een revalidatiecentrum voor mensen met chronische pijn en vermoeidheidsklachten. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan bij verschillende SGGZ instellingen, waar ik de opleiding tot GZ-psycholoog en EMDR practitioner heb afgerond. Momenteel werk ik deeltijd bij een expertise centrum voor (complexe) PTSS en bij verslavingszorg. Naast mijn baan zet ik mijn kennis, ervaring en passie in door het organiseren en begeleiden van avontuurlijke coachingsreizen.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken