Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Nicky Bosman

Nicky Bosman

Kennis maken met Nicky?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Nicky Bosman en ik help je graag verder. Dat kan zijn met het vervullen van jouw grote droom, het omgaan met angst of somberheid, of leven met chronische pijn. Zodra jouw aanmelding bij mij binnenkomt stuur ik je een mailtje om een korte telefonische kennismaking te plannen, zodat je kunt aangeven wat een handig moment is. Aan de telefoon kunnen we even kennismaken en meteen een eerste afspraak inplannen. Tot snel!

Kennis maken met Nicky?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

We kunnen afspreken in een spreekruimte (in Delft). Ik werk vijf ochtenden van 09:00 tot 13:00.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 75,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 150,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met chronische pijn, burn-out, somberheid, angst of paniek. Ik heb me gespecialiseerd in presteren, dit op het gebied van sport, werk of iets anders. Ik werk veel met sporters, studenten en presteerders gericht op prestatieverbetering en pleziervergroting. Hierbij kan je denken aan faalangst, prestatiedruk of het vinden van balans in je leven. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in (chronische) pijn. Omgaan met pijn of ziekte, minder last hebben van je klachten en weer kunnen genieten van wat belangrijk is. Hiervoor werk ik samen met een pijn-fysiotherapeut, om jou met een interdisciplinair behandelplan zo goed mogelijk te kunnen helpen. Naast revalidatie en sport/prestatie werk ik veel met "bijzondere breinen", zoals ADD en autisme. Met een bijzonder brein kan het lastig zijn om jezelf te begrijpen en je plekje te vinden in deze wereld. Samen kunnen we jouw gebruiksaanwijzing ontdekken. Los van individuele problematiek (of soms parallel hieraan) is het ook mogelijk om bij te komen voor relatietherapie. Ik gebruik verschillende behandelmethode's, net wat er het beste past bij jou (o.a. EMDR, CGT, ACT en EFT.)


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Nicky