Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Remco van der Werff

Remco van der Werff

Kennis maken?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Hoi, ik ben Remco van der Werff. Ik heb een eigen praktijk in Utrecht waar ik als psycholoog werk. Mijn aanpak is laagdrempelig en is gebaseerd op de principes van de cliënt- en oplossingsgerichte therapie. Ik ga binnen de behandeling uit van een gelijkwaardige samenwerking, ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij mij en dat we open kunnen zijn tijdens de gesprekken. Als dat zo is, kunnen we samen aan de slag op een manier die bij je past. Spreekt mijn profiel je aan en wil je een afspraak plannen of heb je een andere vraag? Vul dan je telefoonnummer en e-mail in, dan zorg ik dat ik op werkdagen binnen 24 uur contact met je opneem.

Kennis maken met Remco?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

De afspraken vinden plaats in de praktijkruimte in Utrecht, gevestigd aan de Maliebaan. We kunnen daar gebruik maken van twee ruimtes, een met een bureau en een spreekkamer met comfortabele stoelen. Ook is het mogelijk om tijdens gesprekken naar buiten te gaan, bijvoorbeeld voor oefeningen of omdat je dat zelf prettiger vindt. Ik werk van maandag t/m donderdag tussen 8:00 en 18:00 (de avonduren zijn, in overleg, mogelijk).


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed door de zorgverzekeraar, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- . Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 90,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Allereerst is het belangrijk om concreet te maken wat er speelt; Waar heb je last van? Wat wil je uit de behandeling halen? Wat heb je nodig om je doel te behalen? Als we de klachten, patronen en wensen duidelijk voor ogen hebben zal ik met een aantal ideeën komen om mee aan de slag te gaan. Daarbij ga ik na of je zelf ideeën hebt over wat wel of niet bij jou past en ik leg altijd uit waarom ik denk dat een bepaalde aanpak het meest geschikt is. Ik ben gestart als psycholoog tijdens mijn studie Klinische Psychologie, met een stage binnen de curatieve Verslavingszorg. Dit was een leerzame periode waarin ik kennis heb gemaakt met verschillende behandeltechnieken. Vervolgens ben ik werkzaam geweest op een sociale angstpoli, daar heb ik ervaring opgedaan met Exposure therapie. In de afgelopen jaren heb ik gewerkt binnen een GGZ instelling in Amsterdam, op de afdeling Autisme/ADHD en op de poli Persoonlijkheidsproblematiek. Je kunt bij mij terecht met de volgende klachten: Burn-out/Stress, Somberheidsklachten, Angstklachten, Laag Zelfbeeld, Autisme, ADHD, Nachtmerries, Relatieproblemen & Piekeren/Stress. Indien er andere klachten spelen kun je altijd contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Binnen de behandeling maak ik gebruik van Cognitieve Gedragstherapie, Mindfulness, Oplossingsgerichte therapie, COMET en Imaginatie-technieken. Van deze technieken pas ik zelf, op een dagelijkse basis Mindfulness toe. Hier heb ik kennis mee mogen maken gedurende een 10-daagse meditatie retraite en dit is voor mij een levensveranderende ervaring geweest.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: