Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Rosalie van Gils

Rosalie van Gils

Kennis maken met Rosalie?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Welkom. Ik ben Rosalie van Gils en ik help je graag verder. Na aanmelding neem ik binnen 24 uur contact met je op. Mocht ik je telefonisch niet kunnen bereiken, dan zal ik je voicemail inspreken en/of een email sturen voor het maken van een eerste afspraak.

Kennis maken met Rosalie?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

Mijn praktijk is gevestigd in de regio Breda/Oosterhout. Als je dat fijn vindt, zijn er mogelijkheden om sessies via Skype plaats te laten vinden.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 97,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 95,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Je kan bij mij terecht voor diverse (stress)klachten, als je op een punt staat in je leven waar je een klankbord nodig hebt of er zelf even niet meer uitkomt. Ik help je ook graag verder met lichamelijke klachten naar aanleiding van spanning/stress, zoals hartkloppingen/overslagen, hyperventilatie, spanningshoofdpijn en spierspanningsklachten. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd als neurofeedbacktherapeut, biofeedbacktherapeut en mindsetcoach. Klachten zoals snel overprikkeld zijn, klachten rondom overspannenheid en burnout, chronische vermoeidheid, klachten vanuit tinnitus, depressie/angst en een 'druk' hoofd vol met gedachten behandel ik, met gesprekken en eventueel ook met de inzet van neurofeedback als behandelmethode. Ik heb ruim 13 jaar gewerkt als gedragswetenschapper bij een jeugdzorgorganisatie en bij een particuliere psychologen praktijk (diagnostiek en behandeling). Daarna ben ik gestart met mijn eigen praktijk, waar je van harte welkom bent!


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Rosalie