Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Tabita Aanraad

Tabita Aanraad

Kennis maken met Tabita?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Even vastgelopen? Dat gebeurt iedereen wel eens. Kom je er zelf niet meer uit of heb je al het een en ander geprobeerd, dan kan wat extra hulp om weer vooruit te komen weleens welkom zijn. Als psycholoog kan ik je daarbij helpen. Ik kan met je meekijken en je de juiste tools, begeleiding of handreiking aangeven om weer helemaal terug in balans te komen met jezelf. In therapie gaan is niet altijd even makkelijk en leuk, maar de verandering die het kan brengen in jouw leven is het meer dan waard. Het is een investering in jezelf. Jouw voorgangers hebben aangegeven dat ze de rust en empathie bij mij in de sessies prettig hebben gevonden. Ik kijk zonder oordeel naar jouw klachten en kan vanuit empathie en begrip maar ook vanuit realiteit met jou aan de slag gaan. Ik werk graag met combinaties van methoden en vind het belangrijk om deze aan te passen aan jou als persoon. Durf je de stap te wagen? Na aanmelding neem ik binnen 24 uur contact met je op, dan maken we kennis en bespreken we jouw reden voor aanmelding.

Kennis maken met Tabita?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Online zijn afspraken mogelijk doordeweeks overdag en in overleg in de avond. Per traject is het mogelijk om een aantal wandelsessies in te plannen in Eindhoven. Sessies zijn mogelijk in het Nederlands en Engels.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 105,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb inmiddels meerdere jaren ervaring in het mooie vak van de psychologie. Na het afronden van de master Gezondheidszorgpsychologie aan de Radboud Universiteit heb ik ervaring opgedaan in zowel de gespecialiseerde zorg als de basiszorg. Ik ben ook bekend in de bedrijfspsychologie (o.a. burn-out, werkgerelateerde stressklachten) en ben werkzaam geweest als coach, trainer en projectleider. Wat betreft mijn behandelervaring heb ik onder andere ervaring met angst, somberheid, burn-out, stressklachten en problemen met emotieregulatie, verslavingsproblematiek (gedrag en middelen), AD(H)D en trauma. Ook met andere klachten dan hiervoor genoemd ben je welkom. Ik werk met technieken uit (onder andere) cognitieve gedragstherapie, acceptance & commitment therapy, EMDR en emotieregulatie. We kunnen ook kijken naar mindfulness en adem- en ontspanningstechnieken. Mijn visie is dat de kracht van ontwikkeling en verandering zit in de persoon als geheel. Daarom kijken we tijdens de sessies naar lichaam, emotie en verstand. 


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd