Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Wivina Rooijendijk

Wivina Rooijendijk

Kennis maken met Wivina?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Welkom! Ik ben Wivina Rooijendijk en ik help je graag verder. Nadat je aangemeld bent via de Caredate website, zal ik binnen 24 uur contact met je opnemen om een telefonische afspraak plannen. Dit gesprek is bedoeld om vooraf de verwachtingen op elkaar af te stemmen en de hulpvraag te bespreken. Afhankelijk van jouw wensen en het verloop van dit gesprek plannen we een kennismakingsgesprek.

Kennis maken met Wivina?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

Ik spreek graag af in mijn praktijk in Amstelveen Noord, soms kan dat ook op een andere locatie. Bij de start maken we onder andere afspraken over de termijn van de begeleiding, contactfrequentie en responstijd. Voor een succesvol begeleidingstraject is het van essentieel belang dat het klikt tussen therapeut en cliënt. Jij bent hierin leidend! Mijn beschikbaarheid is flexibel en in overleg. Ik heb ook in de avonduren en in het weekend praktijk.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 75,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 75,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Sinds 2003 ben ik afgestudeerd psycholoog aan de Vrije Universiteit te Amsterdam in de Arbeid & Organisatie en de Klinische Psychologie. Vanwege mijn affiniteit met het begeleiden van gezinnen heb ik aanvullend de master Kinder & Jeugd Psychologie gevolgd. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in de cognitieve gedragstherapie, ACT, geef ik relatie- en systeemtherapie en mindfulness trainingen. Inmiddels ben ik ruim 15 jaar werkzaam als psycholoog op het gebied van educatie, training & coaching, loopbaan & competentieontwikkeling, re-integratie & outplacement en individuele therapie & begeleiding. Mijn drive in mijn werk haal ik uit het faciliteren van de persoonlijke groei en ontwikkeling van mijn cliënten. Als psycholoog luister, spiegel, analyseer en confronteer ik om in het sparrende contact met elkaar tot nieuwe (zelf)inzichten en oplossingen te komen. Ik heb kennis van en ervaring met uiteenlopende methoden en technieken, maar veel belangrijker vind ik het om mijn begeleiding en benadering goed te matchen met jouw persoonlijke eigenschappen en vaardigheden. Daarbij werk ik graag doel- en resultaatgericht vanuit jouw sterke punten aan de gewenste ontwikkelpunten en de probleemoplossing. Mijn kernbegrippen zijn een eerlijke en open communicatie, authenticiteit, een warme en integere professionele werkrelatie, zelfcontrole en korte en rechtstreekse wederzijdse feedback op de ingezette behandeling. Ik help je graag verder met bijvoorbeeld somberheidsklachten; burnout; angsten; relatieproblemen; of het werken aan assertiviteit; het aangaan van nieuwe uitdagingen en loopbaanvraagstukken.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 4 weken